INTERIEUR ADVIES

Niets is fijner dan een huis dat op zo’n manier is ingericht, dat het voor iedereen heerlijk is om in te wonen. Dat betekent dat ieder huis en ook elke ruimte in een huis weer anders kan zijn. Denk alleen al aan de eigen sfeer die verschillende kamers uitademen. Een gezellige woonkeuken bijvoorbeeld, met een grote keukentafel om eindeloos met vrienden aan te eten en te praten. Of een lichte werkkamer die praktisch is ingericht, met fijne stoelen en veel opbergruimte.

Het sfeervol inrichten van een ruimte en het stylen van een compleet interieur is niet altijd de makkelijkste klus. Omdat een huis erg groot is bijvoorbeeld, of juist erg klein. Omdat u zelf te weinig tijd heeft, het moeilijk vind een interieur in balans te brengen, of omdat u zoveel mooie meubels en accessoires hebt bekeken dat u door de bomen het bos niet meer ziet!

WINKEL

Wilt u toch liever zelf uw huis inrichten? Kom dan eens langs in onze winkel in Kampen om inspiratie op te doen. En waar we naast de verkoop van prachtige accessoires u ook helpen met het creeeren van de perfecte combinaties voor bijvoorveeld in uw ramen of de kussensamenstelling op uw bank!

PROJECTEN

Naast particuliere projecten hebben wij ook veel ervaring met zakelijke projecten. Het inrichten van modelwoningen tot de inrichting van kantoren. Wij zijn trots u een kijkje te kunnen geven in een aantal van onze projecten!