EVEN VOORSTELLEN

U weet inmiddels dat wij Two Butterflies zijn, een stylingbureau. Waar wij zo trots op zijn, onze winkel. Naast dat wij interieuradviezen geven, kunt u ook gezellig langskomen in onze stijlvolle shop in shop. Onze items zijn gek, uniek, stijlvol en apart. Van gouden giraffen en zilveren kevers tot leren behang.

JEANNET & ESMERALDA

Achter dit stylingbureau staan wij! Jeannet & Esmeralda, moeder en dochter daardoor zijn wij extra op elkaar ingespeeld. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van interieur en styling. Onze creativiteit ligt bij het combineren van verschillende stijlen. Beiden zijn wij allround stylist en afgestudeerd aan Vogue Academie te Amsterdam. Ons motto: Na een lange werkdag voetjes op de stylische bank, wijntje uit een trendy wijnglas, de hipste kaarsjes die branden en een muziekje op de achtergrond. Kortom, let’s stay home!

CADEAUBON

Wij hebben ook onze eigen cadeaubonnen! Het is alleen al een feestje om deze te geven. De cadeaubon hebben wij zelf ontworpen en past perfect bij onze stijl. De cadeaubon op zich is al prachtig maar we pakken het ook voor u in zodat je helemaal in stijl op een feestje kan verschijnen! Benieuwd? Ze zijn af te halen in onze winkel.

VOLG ONS

Op instagram delen wij de nieuwste items, mooie interieur combinaties en projecten.